Vacature: Juridisch Secretaresse (m/v)

Het Familierechtkantoor is op zoek naar een juridisch secretaresse! (24-40 uur)

Ons kantoor is volledig gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Bij ons kantoor werken op dit moment vijf advocaten, vanuit de locaties Zwolle, Apeldoorn en Epe. Het secretariaat werkt op het kantoor in Zwolle en bestaat uit twee ervaren secretaresses die samen een goed team vormen.

Wij zoeken een secretaresse met ervaring in de advocatuur. Wij vinden het belangrijk dat je veel plezier hebt in je vak en dat je ambitie hebt om je te blijven ontwikkelen. Initiatief en eigen inbreng worden gewaardeerd. Samen bouwen wij verder aan ons gezamenlijke doel: onze cliënten het beste bieden!

Wij bieden een mooie uitdagende baan in combinatie met een bijzonder goede sfeer op kantoor. Hard werken én plezierig samenwerken met collega’s van wie de deur altijd open staat voor overleg. Wij zitten in een sfeervol pand op een prachtige locatie in het centrum van Zwolle vlakbij het station.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en cv uiterlijk op 6 september a.s. naar hana@hetfamilierechtkantoor.nl. Mocht je vragen hebben over ons kantoor of de vacature, bel dan met Josje Hana via 038-773 90 60.