Vrijdag 14 september 2018: Dag van de Scheiding

De Dag van de Scheiding valt dit jaar op 14 september 2018. Op deze dag wordt landelijk extra aandacht besteed aan scheidingen. Dit met als doel om het proces rondom scheidingen te verbeteren zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Dat is niet alleen belangrijk voor de ex-partners zelf, maar ook voor de kinderen.

Om tot een zorgvuldige en respectvolle echtscheiding te kunnen komen, is deskundige begeleiding van groot belang. Ons kantoor is gespecialiseerd in familierecht. Al onze advocaten hebben jarenlange ervaring binnen het familierecht, wat maakt dat wij direct op de beste manier kunnen helpen bij een echtscheiding, alimentatiekwesties of overige familierechtelijke zaken. Onze aanpak is altijd gericht op een positieve verandering, zonder onnodige kosten of escalatie. Wij zijn ervan overtuigd dat hoe beter de deur van het verleden wordt gesloten, hoe wijder de deur naar de toekomst opengaat.

Tijdens de Dag van de Scheiding kunt u zonder afspraak bij ons kantoor binnenlopen voor informatie over scheiden. Wij staan u die dag graag te woord. Al uw vragen over scheiden kunt u (kosteloos) aan ons voorleggen.

Mocht u op voorhand weten dat u hiervan gebruik wilt maken, dan kunt u ons natuurlijk ook even bellen voor het maken van een afspraak (038-7739060). In dat geval bent u er zeker van dat u direct te woord wordt gestaan, zonder wachttijd.
Voor ons kantoor in Epe geldt dat vooraf een afspraak moet worden ingepland.

Wij ontmoeten u graag op vrijdag 14 september a.s.!
Het Familierechtkantoor