Kennismaking?
   Zwolle 038 - 773 90 60    Apeldoorn 055 – 220 0001
Het Familierechtkantoor Zwolle

Karin Wientjes

Advocaat familierecht Zwolle

Karin Wientjes advocaat

Zwolle

Karin is in 2008 als advocaat begonnen bij een gerenommeerd kantoor gevestigd in Amsterdam, Hoorn en Alkmaar waarbij zij zich volledig heeft gericht op het personen- en familierecht, waar zij intern uitstekend is opgeleid. Bovendien heeft zij de driejarige opleiding van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) gevolgd. Karin is dus een echte specialist in echtscheidingen.

Karin is een scherpe advocaat, pragmatisch en doortastend in zaken die worden voorgelegd aan de Rechtbank. Karin weet van de hoed en de rand. Vooral in zaken die juridisch ingewikkelder liggen, laat ze zien dat juridische kennis op hoog niveau en het gemakkelijk toepassen daarvan cliënten veel kan brengen, in praktische en in financiële zin.

In al haar zaken vindt Karin het belangrijk om snel te werken naar een redelijke, lang houdbare afwikkeling. Zij verliest daarbij de belangen van de kinderen nooit uit het oog. Deze eigenschappen en ervaringen komen ook tot hun recht tijdens mediationtrajecten.

 

Wat mij het eerst opviel aan Karin is, dat zij heel stevig in haar schoenen staat en dat zij heel betrokken is bij haar zaken. Als zij het idee krijgt dat haar cliënt onrecht wordt aangedaan, treedt zij direct en resoluut op. Verder heeft Karin veel gevoel voor humor. Hiermee kan zij een scheidingproces voor cliënten op gepaste momenten minder zwaar maken. Het maakt haar natuurlijk ook een heel leuke collega.

Josje Hana

Advocaat & Mediator