Kennismaking?
   Zwolle 038 - 773 90 60    Apeldoorn 055 – 220 0001
Het Familierechtkantoor Zwolle

Yvonne ten Kate

Advocaat familierecht Zwolle

Yvonne ten Kate advocaat

Zwolle

Yvonne heeft na haar studie op verschillende gebieden van het familie- en jeugdrecht ervaring opgedaan. Zij werkte onder meer als juridisch adviseur bij de Centrale Autoriteit Internationale Kinderaangelegenheden en als senior juridisch medewerker bij het Gerechtshof Amsterdam op de afdeling Familie- en Jeugdrecht.

Naast haar rechtenstudie heeft Yvonne ook pedagogiek en filosofie gestudeerd. Als advocaat familierecht kan zij de kennis uit de verschillende opleidingen goed combineren. Kennis van de ontwikkeling van kinderen, ook bij echtscheidingssituaties, is voor een advocaat gespecialiseerd in het familierecht van groot belang. Yvonne beschikt over die kennis en past dit toe in haar praktijk.

Yvonne behandelt naast echtscheidingen en alle zaken die daarmee samenhangen (alimentatie, verdelingszaken, omgang en gezag), ook (civiele) jeugdzaken, bijvoorbeeld zaken op het gebied van een ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing of een gezagsbeëindigende maatregel.

 

Yvonne denkt razend snel en legt ook heel snel verbanden. Hierdoor lukt het haar ook om direct tot de kern van een probleem te komen. Yvonne straalt rust uit terwijl zij in gesprekken altijd scherp is. Dat is een hele fijne combinatie. Je hebt bij Yvonne altijd het gevoel dat ze echt hoort wat je zegt.

Josine Bruning

Advocaat & Mediator