Kennismaking?
   Zwolle 038 - 773 90 60    Apeldoorn 055 – 220 0001
Het Familierechtkantoor Zwolle

Onze aanpak

Zoek een advocaat die bij u past

Wij vinden het belangrijk dat u uw zaak uit handen geeft aan een advocaat bij wie u zich prettig voelt. Wij geloven dat een goede samenwerking tussen de advocaat en u zelf belangrijk is voor een optimale behandeling van uw zaak. Neem daarom de tijd om een advocaat te zoeken die bij u past.

Effect op uw leven

De juridische gevolgen van een echtscheiding zijn vooral zakelijk. De wet biedt kaders waarbinnen de echtscheiding kan worden geregeld. Wij kennen die kaders. Wij hebben bovendien ruime ervaring en kennis om de juridische kaders op een juiste manier uit te leggen. Ook in situaties waarin een ondernemer gaat scheiden, of wanneer ingewikkelde huwelijkse voorwaarden moeten worden afgewikkeld.

“Want hoe zorgvuldiger de deur van het verleden wordt gesloten, hoe wijder de deur naar de toekomst opengaat.”

Josje Hana

Advocaat & Mediator

Maar het regelen van een echtscheiding is niet alleen het zakelijk bijstaan in een juridisch conflict. Een echtscheiding is voor beide partijen – zowel voor degene met de wens om te gaan scheiden als voor degene die dit van de ander hoort – een emotionele tijd. Wij begrijpen dit, want het effect van een scheiding op de rest van uw leven is meestal groot. Vaak gaat er al een heel moeilijke tijd aan vooraf. Bovendien raakt een echtscheiding u diep in uw privé-omgeving.

Echtscheiding is meer dan een afronding

Een echtscheiding wordt vaak gezien als de zakelijke afronding van een moeilijke tijd. Wij zijn er van overtuigd dat een echtscheiding méér is dan een afronding. Een echtscheiding is óók een nieuw begin. Omdat wij u een nieuwe, positieve start gunnen, vinden wij het belangrijk dat u tijdens de echtscheidingsprocedure goed wordt bijgestaan. Want hoe beter de deur van het verleden wordt gesloten, hoe wijder de deur naar de toekomst opengaat. Dat is niet alleen voor u belangrijk, maar ook voor uw kinderen.

U kunt van ons verwachten dat wij hoogstaande kwaliteit bieden die gebaseerd is op specialistische kennis en jarenlange ervaring. Vanwege de open sfeer binnen ons kantoor zult u zich snel op uw gemak voelen, ook wanneer u uw persoonlijke verhaal vertelt. Onze aanpak is krachtig en gericht op een positieve verandering van uw situatie.

 

Meer weten over onze aanpak?