Kennismaking?
   Zwolle 038 - 773 90 60    Apeldoorn 055 – 220 0001
Het Familierechtkantoor Zwolle

Onze advocaten

Josine Bruning en Josje Hana zijn het kantoor gestart in 2012, vanuit de overtuiging dat binnen een advocatenkantoor dat zich uitsluitend richt op familie- en erfrecht, alle aandacht uit kan gaan naar het belangrijkste: de toekomst.

Wij helpen bij de zakelijke afronding in een moeilijke tijd. Een echtscheiding of familierechtelijke vraag zoals wijziging van alimentatie of verhuizing van een kind naar de andere ouder, betekent ook een nieuwe start. En de manier waarop de deur van het verleden wordt gesloten, bepaalt mede hoe wijd de deur naar de toekomst open kan gaan. Een zorgvuldige, goed geregelde scheiding is belangrijk voor u, voor uw kinderen en iedereen die bij de scheiding betrokken is.

Ook bij conflicten die ontstaan na het overlijden van een dierbare, ligt de focus op de toekomst. Het is belangrijk om het conflict op een goede en zakelijke manier op te lossen, waarbij de onderlinge verhoudingen niet verder onder druk komen te staan. Ook voor erfrecht bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Kenmerkend van ons advocatenkantoor is de mix van hoogstaande kwaliteit, een krachtige aanpak en een open hartelijke sfeer.

Uw zaak vraagt om een persoonlijke aanpak. Onze advocaten/mediators hebben allemaal ruime ervaring op het gebied van echtscheidingen en andere familierechtelijke zaken.

U kunt direct contact opnemen met een advocaat. Klik hier als u liever eerst algemene informatie wilt.