Kennismaking?
   Zwolle 038 - 773 90 60    Apeldoorn 055 – 220 0001
Het Familierechtkantoor Zwolle

Josje Hana

Advocaat familierecht Zwolle

Josje Hana advocaat

Zwolle, Epe

Josje Hana heeft zich als advocaat direct gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij heeft inmiddels een ruime ervaring met ingewikkelde echtscheidingen,  niet alleen als procesadvocaat, maar ook als mediator.

Josje begon haar carrière als advocaat in 2003 op een nichekantoor voor personen- en familierecht in Brabant. Daarna was zij de specialist voor de familierechtzaken op een advocatenkantoor gericht op ondernemers met vestigingen in Zwolle en Hardenberg.

In haar advies- en procespraktijk behandelt Josje met name zaken op het gebied van verdelingen, verrekeningen van huwelijkse voorwaarden en alimentatiekwesties. Daarin staat zij veelal ondernemers bij.

Zij heeft ervaren dat mediation voor veel cliënten de beste manier is om goed uit elkaar te gaan, juist ook wanneer de belangen groot zijn. Haar werkwijze is er steeds op gericht om te voorkomen dat partners elkaar beschadigen of dat zij verbitterd uit elkaar gaan.

Josje is sinds 2004 aangesloten bij de beroepsvereniging voor familierechtadvocaten en scheidingsmediators (vFAS) (www.vfas.nl) en is registermediator (MfN).

 

Josje is er goed in om in een chaos orde te scheppen. Dat is voor een familierechtadvocaat een heel belangrijke eigenschap. Zij kan moeilijke dingen snel en duidelijk uitleggen zodat het voor iedereen begrijpelijk wordt. Josje heeft een warme en open uitstraling. Dat geeft vertrouwen.

Josine Bruning

Advocaat & Mediator