Kennismaking?
   Zwolle 038 - 773 90 60    Apeldoorn 055 – 220 0001
Het Familierechtkantoor Zwolle

Echtscheiding

Wanneer u gaat scheiden, heeft u een advocaat nodig. Wij zijn in echtscheiding specialist. Wij hebben jarenlange ervaring in berekenen van alimentatie, adviseren over de verdeling van eigen woning en ander opgebouwd vermogen, scheiden met kinderen, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden.

Eén op de drie huwelijken eindigt met een echtscheiding. Dit percentage is nog hoger wanneer één van de partners ondernemer is.Wij zijn deskundig in scheidingen met vennootschappelijke aspecten, waarbij wij ons richten op de positie van de directeur-grootaandeelhouder en de IB-ondernemer bij een echtscheiding. Wij werken nauw samen met accountants, fiscalisten en notarissen.

Onze-aanpak

Mediator of eigen advocaat bij scheiding?

U kunt hulp bij echtscheiding op verschillende manieren regelen. U kunt ieder een eigen advocaat benaderen, of u kunt kiezen voor echtscheidingsbemiddeling (mediation). Mediation kan ook wanneer u of uw ex-partner ondernemer is. Welke manier voor u het beste is, hangt vooral af van hoe de onderlinge communicatie verloopt.  Zijn er bij de echtscheiding kinderen betrokken, dan is het extra de moeite waard een echtscheidingsbemiddelaar te onderzoeken.

 

Wilt u vrijblijvend met een van onze advocaat-mediators van gedachten wisselen? Bel of mail voor een afspraak op korte termijn. Neem contact op via 038 – 773 9060 of info@hetfamilierechtkantoor.nl

Josje Hana

Advocaat & Mediator