Kennismaking?
   Zwolle 038 - 773 90 60    Apeldoorn 055 – 220 0001
Het Familierechtkantoor Zwolle

Marieke Veurman

Advocaat familierecht Zwolle

Marieke Veurman advocaat

Zwolle

Marieke heeft zich vanaf het moment dat zij in 2008 advocaat werd, gespecialiseerd in het personen- en familierecht; eerst bij een groot kantoor in het noorden van Nederland en later bij een gerenommeerd kantoor in Zwolle. Per 2014 is Marieke werkzaam bij Het Familierechtkantoor.

Marieke staat u graag bij in een echtscheiding, maar ook in kwesties die betrekking hebben op het gezag of de zorgregeling. Zij heeft ruime ervaring in echtscheidingssituaties waarin een onderneming is betrokken. In de afgelopen jaren heeft Marieke zich gespecialiseerd in alimentatiekwesties, ook in ingewikkelde situaties waarin bijvoorbeeld sprake is van samengestelde gezinnen.

In haar advies- en procespraktijk gaat Marieke oplossingsgericht te werk, zonder dat zij uit het oog verliest dat cliënten een emotioneel proces doormaken. Haar doel is om een zo goed mogelijk resultaat voor haar cliënten te bereiken en zij gaat daarbij grondig te werk.

Marieke heeft verschillende artikelen over alimentatie gepubliceerd op www.scherpinfamilierecht.nl. Zij is lid van Young Professionals Zwolle.

 

Marieke is altijd positief en straalt dit uit naar anderen. Zij kan door haar oprechte interesse heel makkelijk en snel een goed contact opbouwen met haar cliënt. Dit is belangrijk voor een goede samenwerking. Marieke weet waar ze het over heeft en is in staat om met een open houding mensen te overtuigen.

Josine Bruning

Advocaat & Mediator