Het Familierechtkantoor ZwolleHet Familierechtkantoor is op zoek naar een juridisch secretaresse! (16-24 uur)

Ons kantoor is volledig gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Bij ons kantoor werken op dit moment vier advocaten, vanuit de locaties Zwolle, Apeldoorn en Epe. Het secretariaat werkt op het kantoor in Zwolle. Je gaat samenwerken met twee ervaren secretaresses die een goed team vormen.

Wij zoeken een juridisch secretaresse. Ook als je nog geen ervaring hebt binnen de advocatuur nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij vinden het belangrijk dat je veel plezier hebt in je vak en dat je de ambitie hebt om je te blijven ontwikkelen. Initiatief en eigen inbreng worden gewaardeerd. Samen bouwen wij verder aan ons gezamenlijke doel: onze cliënten het beste bieden!

Wij bieden een mooie uitdagende baan in combinatie met een bijzonder goede sfeer op kantoor. Hard werken én plezierig samenwerken met collega’s van wie de deur altijd open staat voor overleg. Wij zitten in een sfeervol pand op een prachtige locatie in het centrum van Zwolle vlakbij het station.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en cv uiterlijk op 29 september a.s. naar bruning@hetfamilierechtkantoor.nl. Heb je vragen over ons kantoor of over de vacature, bel dan met Josine Bruning via 038-773 90 60.