Een gespecialiseerde advocaat bij een echtscheiding in de buurt van Epe

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat voor uw echtscheiding in Epe en omgeving of indien u op zoek bent naar een (advocaat-)mediator in de buurt van Epe, dan kunt u bij ons terecht. Naast ons advocatenkantoor in Zwolle, hebben wij een locatie in Epe waar afspraken/besprekingen kunnen worden gehouden.

Specialistische advocaat bij echtscheiding

Al onze familierechtadvocaten zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en scheidingen. Wij hebben jarenlange ervaring in scheidingen waarbij kinderen zijn betrokken. Verder zijn wij specialist in het berekenen van alimentatie, het adviseren over de verdeling van een eigen woning en ander opgebouwd vermogen en in de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden. Meer informatie over de gevolgen van een echtscheiding en wat er allemaal geregeld moet worden, vindt u onder andere op de volgende pagina “echtscheiding“.

Samenwerking met advocaat

Wij geloven dat een goede samenwerking tussen de advocaat en u zelf belangrijk is voor een optimale behandeling van uw zaak. Dat maakt ook dat wij aanraden om de tijd te nemen om een advocaat te zoeken die bij u past.  Wilt u tijdens een gesprek onderzoeken of wij de juiste advocaat voor u zijn? Wij maken graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies

Wilt u graag een afspraak maken met een advocaat om uw echtscheiding tijdens een kennismakingsgesprek in Epe te bespreken? Of heeft u behoefte aan meer informatie of specifieke vragen? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze advocaten staan u graag te woord.

U bent van harte welkom op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 038 – 773 9060 of info@hetfamilierechtkantoor.nl

Bel ons direct

Zwolle: 038 – 773 90 60

Apeldoorn: 055 – 220 00 01

Advocaat of mediator Het Familierechtkantoor Zwolle