Ons kantoor heeft in verband met het coronavirus maatregelen getroffen. Wij zijn in deze periode geopend en bereikbaar.

Advocaat bij een echtscheiding in de buurt van Ommen

Bent u op zoek een advocaat voor uw echtscheiding in de regio van Ommen? Onze advocaten van Het Familierechtkantoor zijn zeer ervaren en deskundig en staan u graag bij. Wij weten wat er komt kijken bij een echtscheiding, ook als één of beide echtgenoten ondernemer is / zijn.

Echtscheiding als expertise

Bij een echtscheiding moeten verschillende punten worden geregeld; niet alleen moeten er afspraken worden gemaakt over de kinderen, maar ook de kinderalimentatie en eventueel partneralimentatie moeten goed worden geregeld. Zowel bij de alimentatie als bij de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap of afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden is van belang dat rekening wordt gehouden met eventuele fiscale consequenties. Daar staat tegenover dat het ook goed is om juist te kijken naar de fiscale mogelijkheden. Regelmatig wordt daar onvoldoende rekening mee gehouden bij echtscheidingen. Wij raden daarom aan te kiezen voor een echtscheidingsexpert; een advocaat die weet wat de mogelijkheden zijn en waar risico’s liggen.

Verschillende manieren van scheiden

Er zijn verschillende manieren van (echt)scheiding mogelijk. Zo kunt u kiezen voor mediation of voor een echtscheiding met uw eigen advocaat. Het is overigens ook mogelijk om naast mediation uw eigen advocaat te hebben; uw advocaat kan u dan op de achtergrond van het mediationproces adviseren.

Persoonlijk

Voor een optimale behandeling van uw zaak is het van belang dat er een goede samenwerking tussen u en de advocaat is. Daarom adviseren wij altijd de tijd te nemen om een advocaat te zoeken die bij u past. Om te onderzoeken of wij de juiste advocaat bij uw echtscheiding in Ommen en omstreken voor u zijn, kunt u (vrijblijvend) telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

U bent van harte welkom op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 038 – 773 9060 of info@hetfamilierechtkantoor.nl

Bel ons direct

Zwolle: 038 – 773 90 60

Apeldoorn: 055 – 220 00 01

Advocaat of mediator Het Familierechtkantoor Zwolle