Familie- en erfrecht Advocaten en Mediators Zwolle

De focus op alleen familierecht en erfrecht én onze jarenlange ervaring, maakt dat iedere advocaat van ons kantoor u direct op de beste manier kan helpen bij een echtscheiding, alimentatie, overige familierechtelijke zaken en erfecht. Soms is dat efficiënte mediation, soms krachtig optreden in de rechtszaal, maar altijd is dat gericht op een positieve verandering, zonder onnodige kosten of escalatie.

Wij bieden het kwaliteitsniveau van een grote advocatenfirma, in een warme hartelijke open sfeer: Het Familierechtkantoor in Zwolle.

Advocaat bij echtscheiding Zwolle

U staat voor een echtscheiding. U weet niet wat de scheiding zal brengen, of u strijd kunt verwachten over bijvoorbeeld de kinderen of over alimentatie. Uw hoofd staat waarschijnlijk niet naar een advocaat. U heeft wel behoefte aan advies. Een rechtszaak? Mediation?

Ons doel als echtscheidingsadvocaat is u efficiënt te helpen bij:

 • Ouderschapsplan
 • Regeling voor huis en hypotheek
 • Berekening alimentatie
 • Verdelen van de boedel en bankrekeningen
 • Opstellen echtscheidingsconvenant
 • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden

 

Deskundige bemiddeling bij mediation

Wilt u zonder rechtszaak efficiënt een scheiding regelen? Onze mediators zijn zeer ervaren en zij zijn allen advocaat familierecht. Wij hebben alle benodigde juridische kennis voor bemiddeling dus zélf in huis.

 • Ex-partners kunnen na mediation vaak beter met elkaar verder als ouders.
 • Kosten blijven beperkt, doordat je sneller tot zaken komt.
 • We bereiken een oplossing waar beiden zich in kunnen vinden, zelfs bij moeizame onderlinge communicatie.

Na mediation bij ons kantoor, denkt géén van de ex-partners achteraf: “ik had nooit voor mediation moeten kiezen, ik overzag het eigenlijk niet, er kwam bij het regelen van de scheiding niemand voor mij op!”

Voordelen van een mediator die zelf echtscheidingsadvocaat is:

 • U wordt beiden geïnformeerd over uw rechten en plichten, voordat u ergens voor kiest.
 • Er komen geen bijkomende kosten voor een procesadvocaat of alimentatieadvies.
 • De mediator kan u informeren over de uitkomst, wanneer ieder zelf een advocaat zou hebben.

Scheidingsadvocaten gespecialiseerd in familierecht

Zoekt u een uitstekende familierechtspecialist? Onze aanpak is krachtig en steeds gericht op een positieve verandering. Met aandacht voor de emoties die bij scheiding spelen, maar zonder deze het proces te laten bepalen.

U kunt van familierecht advocaten van ons kantoor hoge kwaliteit verwachten en jarenlange ervaring in de rechtbank. Wij begeleiden veel ingewikkelde echtscheidingen en staan vaak ondernemers en vermogende particulieren bij.

ADVOCAAT ERFRECHT

In een periode na het overlijden van een dierbare kunnen door emoties heftige conflicten ontstaan. Het effect van een ruzie over een erfenis is groot. Wanneer u na het overlijden van een dierbare te maken krijgt met een geschil over de nalatenschap of daarover vragen heeft, doet u er goed aan om u te laten bijstaan door een ervaren advocaat erfrecht. Ook wanneeer onenigheid bestaat met de executeur of de vereffenaar, of als er conflicten ontstaan met schuldeisers is bijstand van een erfrechtadvocaat van groot belang.

U kunt van ons verwachten dat wij u op een hoog niveau bijstaan bij al uw erfrechtelijke zaken.

Bel ons direct

Zwolle: 038 – 773 90 60

Apeldoorn: 055 – 220 00 01

Advocaat of mediator Het Familierechtkantoor Zwolle